Vi löser ditt avloppstopp och avloppsproblem med vår expertis.


Till en rörinspektion använder vi oss av den senaste tekniken. Med hjälp av en färgkamera

 filmar vi insidan av rören för att på så vis lokalisera vad för problem som uppstått. Det kan då röra sig om avlagringar som vuxit och täppt till, sprickor, läckage, rotangrepp, svackor i ledningar eller främmande föremål som fastnat.En rörinspektion kan också förebygga framtida fel då vi ibland stöter på mindre komplikationer som kan åtgärdas innan de utvecklas till större problem. Resultatet av rörinspektion levererar vi antingen på en CD eller ett USB-minne.


Har du problem med tätt återkommande stopp i avloppen kan en rörinspektion hjälpa dig att ta reda på varför. Det är också bra att emellanåt göra en besiktning av rörens skick även om inget akut har inträffat. Vi kan då hitta osynliga fel och förebygga framtida skador. En besiktning kan även göras inför reparationer eller stambyten. En rörinspektion är även aktuell innan relining, som innebär att man ersätter gamla rör med nya utan att man behöver gräva upp dem. Då är en rörinspektion viktig så att vi kan säkerställa att allt ser bra ut innan bytet av rör sker.För att se avloppets skick har vi flera kameror i färg för rörinspektion av avlopp m.m

i rördimensioner från 28 mm och upp till 400 mm. Vi kan också hjälpa er med att hitta era ledningar samt se vart de går med våran ledningssökare.


Vi utgår alltid ifrån ditt närområde för att du ska få ett så bra pris och en så bra service som
möjligt.

Håkans Slamsugning är det enda renodlade Slamsugnings och Högtrycksspolnings företaget i Skaraborg.

 

  Vi fixar ditt avloppstopp, köksavlopp, dränering och stopp i golvbrunn m.m.


Skövde, Mariestad, Lidköping, Töreboda, Karlsborg, Vara, Skara, Götene, Skaraborg, Sverige


30% avdrag med ROT-AVDRAG
!

Problem på helger och kvällar?

Vi har Jour Dygnet Runt!